Vanwege het 40-jarig bestaan van SHIMANO 105 dat werd geïntroduceerd in 1982 krijgt ‘de groep voor elke fietser’ nu de ultieme upgrade, een overstap naar de Di2 elektronische schakeltechnologie. De Shimano 105 R7100 groep levert Di2 prestaties, eenvoudige bediening en een verhoogde betrouwbaarheid in een betaalbaar pakket. Binnenkort ook verkrijgbaar bij Beebikes!

Geëvolueerd Di2 platform – een geheel opnieuw ontworpen Di2 systeem biedt snel schakelen in een draadloos ontwerp van de cockpit.

Meest geavanceerde aandrijflijn – geoptimaliseerde 12-speed aandrijflijn voor ongeëvenaarde efficiëntie en naadloos schakelen.

Verfijnde interface en ergonomie – met de optimale balans tussen comfort, aerodynamica en esthetiek zorgt Shimano 105 Di2 voor een veilige en comfortabele ergonomie en een strakke vormgeving van de cockpit.

Verbeterd remsysteem – het nieuwe Shimano 105 remsysteem verbetert de remcontrole en voorziet in een stiller, onderhoudsvriendelijker systeem.

Nieuwe carbon wielen – een combinatie van aerodynamica, stijfheid, gewicht en ‘value for money’ in een competitieve full-carbon, tubeless wieloptie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *